PIZZA TIMES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2676 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Times. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 17:38 Zalig zelfs een brief gekregen waarin ik korting krijg de komende 2 maanden omdat ik een van de beste klanten ben. Zeker een aanrader!
29 nov 2022 om 19:11 Spaghetti was koud laatste keer besteld !
27 nov 2022 om 20:08 Alles goed
22 nov 2022 om 10:55 Lekkere pasta's!
19 nov 2022 om 7:51 Perfecte timing. Gevraagd om 20:30 te leveren En t was idd om 20:30 geleverd. Wij zijn tevreden.
18 nov 2022 om 22:22 Eten was 1u45min te laat...
13 nov 2022 om 20:46 Eten kwam een half uur te laat en was steen koud. 0 smaak. 1 ster omdat ik geen 0 kan plaatsen.
12 nov 2022 om 1:23 Omdat het druk was heb mijn bestelling later gekregen maar ze hadden me al op voorhand geïnformeerd dat het wat later zou aankomen en was nog altijd zeer warm en heerlijk
10 nov 2022 om 22:47 Lekker
8 nov 2022 om 16:34 Ik bestel al een heel lang en nog altijd het smaak zoals het eerste dag
8 nov 2022 om 9:22 Mijn favoriete plaats om heerlijke pizzas en voorgerechten te bestellen. Superlekker, zoals altijd.
7 nov 2022 om 20:23 Het kwam net als altijd snel en warm!!! Dat word vaker bestellen